Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Για ΠΑΠΑΔΗΜΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για ΠΑΠΑΔΗΜΟ

Η κυβέρνηση Εθνικής… Στενότητος και η «φούσκα» του… σωτήρα Παπαδήμου καταρρέει υπό το βάρος των ανθελληνικών της επιλογών που υπαγορεύουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, στον εδώ υπάλληλο τους «πρωθυπουργό».

Ο ίδιος συμπεριφέρεται σαν τον Φίρερ και σαν τον Στάλιν, ενώ αδειάζει η κλεψύδρα του βλαβερού για την Ελλάδα χρόνο του στην πρωθυπουργική καρέκλα.
Χθες πήγε στον πρόεδρο της δημοκρατίας και αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου για να ενημερωθούν οι πολίτες.
Ο κ. Παπαδήμος, οσφιοκάμπτης μπρος στα πιο πρόστυχα ανθελληνικά, ξένα συμφέροντα έχει αποτύχει ακόμη και ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός ηγούμενος ενός κυβερνητικού εκτρώματος που δεν λειτουργεί.
Ελπίζουμε αυτή του η ανικανότητα να αποτελέσει μάθημα προς όλους μας, απέναντι σε όσους εμφανίζουν αυτόν τον ανίκανο και ακόρεστο γραφειοκράτη, υπαλληλίσκο του Βερολίνου, ως δυνάμει πολιτικό ηγέτη στα εγχώρια πράγματα.
Ο κ. Παπαδήμος οφείλει να παραιτηθεί σήμερα κιόλας και να προκηρυχθούν εκλογές. Όσο παραμένει συνεχίζοντας την συνταγματική εκτροπή και το ανθελληνικό παραλήρημα αποφάσεων, λόγων και κινήσεων, είναι μαθηματικά βέβαιο πως οδηγεί την κοινωνία σε ακραίες μορφές αντίδρασης. Που δεν θα είναι ούτε αδικαιολόγητες, ούτε ακατανόητες.

Γραφείο Τύπου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου