Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Οι ΟΥΚάδες Δικαιώνονται την ερχόμενη Τρίτη !


                             Τα παλικάρια της ΜΥΑ 
θα δικαιωθούν την ερχόμενη Τρίτη οριστικά.
Ρεζιλεύτηκαν οι κατήγοροι, 
που δέχθηκαν και επιθέσεις

Υπό τις επευφημίες των εκατοντάδων πατριωτών που είχαν συγκεντρωθεί στη Μαρίνα Ζέας έφτασαν οι 39 κατηγορούμενοι για τα «ρατσιστικά συνθήματα» (στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2010, στην Αθήνα) άνδρες της ΜΥΑ του Λιμενικού Σώματος, υπό τις επευφημίες αποχώρησαν.
Την ώρα, που οι ενάγοντες φυγαδεύονταν για άλλη μια φορά με περιπολικά και οχήματα. Ούτε μέσα στην αίθουσα όμως του Ναυτοδικείου πέρασαν καλά οι εθνομηδενιστές κατήγοροι, οι οποίοι είδαν τις κατηγορίες να καταπέφτουν, καθώς ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορούσε να αναγνωρίσει ΚΑΝΕΝΑΝ από τους καθήμενους στο εδώλιο επίλεκτους του Έθνους. Πριν μπούμε στην ουσία, επισημαίνουμε ότι η δίκη των στελεχών της ΜΥΑ θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, στις 11:00, στο Ναυτοδικείο Πειραιά.

Ο «ΕΚ» ήταν διαρκώς εκεί και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία. Πολλή ένταση καταγράφηκε μέσα στην αίθουσα του Ναυτοδικείου, καθώς η έδρα έχανε συνεχώς τον έλεγχο. Πολίτες αποδοκίμασαν την έδρα και αποχώρησαν, διακοπές σημειώθηκαν, ενώ κάποιος εξαγριωμένος με τα όσα άκουσε πολίτης, προσπάθησε να επιτεθεί στον δικηγόρο της πολιτικής αγωγής Θανάση Τάρτη και χρειάστηκε μεγάλη δύναμη για να βγει εκτός της αίθουσας. Η παρουσία του τρόφιμου των εισαγγελικών προθαλάμων Παναγιώτη Δημητρά, δεν βοήθησε την κατάσταση. Ο επικεφαλής της γνωστής για την εθνομηδενιστική δράση της οργάνωση Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, αφού επικαλέστηκε πολλές φορές τις δηλώσεις των Χρυσοχοΐδη & Πεταλωτή, υπεραμύνθηκε των εναγόντων από την Αλβανία και τα Σκόπια, λέγοντας ότι η Αλβανίδα είχε έναν αδελφό ο οποίος έπεσε θύμα αστυνομικής βίας. Φαίνεται, ότι κανένας Έλληνας ή καμία Ελληνίδα δεν έχουν πέσει ποτέ θύματα Αλβανών...

Η έδρα «έκλεισε» σε πολλές περιπτώσεις το μάτι στους ενάγοντες, απορρίπτοντας σωρηδόν τα αιτήματα της υπεράσπισης. Το πρώτο αίτημα της υπεράσπισης που απορρίφθηκε, ήταν για την αποβολή της πολιτικής αγωγής και το δεύτερο, αφορούσε στην κατάθεση του διώκτη του «ΕΚ», Παναγιώτη Δημητρά. Και δεν ήταν μόνο τα μέλη του δικαστηρίου... Και ο εισαγγελέας συμφώνησε με την κατάθεση του επαγγελματία αντιρατσιστή Παναγιώτη Δημητρά, λέγοντας κάτι απίθανα περί «δικαιωμάτων». Τώρα: μετέωρο έμεινε το αίτημα της υπεράσπισης για τη φυσική παρουσία της Αλβανίδας (που φαίνεται ότι αρέσκεται να παρακολουθεί παρελάσεις) και του Σκοπιανού. Όπως αποκαλύφθηκε στη διάρκεια της διαδικασίας, ο τελευταίος δεν κατοικεί πλέον στην Ελλάδα και εγείρεται θέμα για το ποιοι γίνονται δεκτοί ως ενάγοντες και ως έχοντες έννομο συμφέρον και δη κατά επιλέκτων Ελλήνων στρατιωτικών (θέτοντάς τους σε ομηρία), από τα ελληνικά δικαστήρια.

Όμως, όλα τα λεφτά ήταν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αγγελίδης, μάρτυρας κατηγορίας, ο οποίος τράβηξε και το επίμαχο βίντεο. Τα έκανε μούσκεμα στην κυριολεξία. Έπεσε σε τουλάχιστον τέσσερις αντιφάσεις, προκαλώντας τη μήνη της υπεράσπισης (Πυλιώτης, Τσαμπάζη) αλλά και της έδρας, ενώ «κονόμησε» και δύο μηνύσεις για ψευδορκία. Μάλιστα, σε μια κρίση ειλικρίνειας, ψέλλισε ότι ο κόσμος χειροκρότησε τα «βατράχια», όταν παρέλαυναν. Επίσης, στην ερώτηση αν έχει υπηρετήσει δεν απάντησε, επικαλούμενος προσωπικά δεδομένα, κάτι που ο Πρόεδρος του Ναυτοδικείου... αποδέχθηκε (!), ενώ δεν θέλησε πριν την κατάθεση να δεσμευτεί με θρησκευτικό όρκο.

Το τελειωτικό χτύπημα στην πολιτική αγωγή, έδωσαν οι καταθέσεις των αξιωματικών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, καθώς άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο το υλικό που προβλήθηκε, να έχει αλλοιωθεί. Κι όμως, ακόμα και η έδρα, κατάλαβε ότι αυτή η υπόθεση δεν πάει πουθενά. Εκφράσεις του τύπου «μην διαμαρτύρεστε, ο μάρτυς δεν έχει απαντήσει σε καμία ερώτηση που να καταδεικνύει τους εντολείς σας», είναι ενδεικτικές του που πάει η υπόθεση. Τέλος, μόνο ως περήφανη μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάθεση του αντιπλοιάρχου και διοικητή της ΜΥΑ του Λιμενικού Σώματος, Κωνσταντίνου Αλλοίμονου, ο οποίος στήριξε τα στελέχη του, εξήρε την κοινωνική τους προσφορά και απαξίωσε τα περί «ρατσισμού» που τους αποδόθηκαν από μερίδα του Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου