Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Το 2012 να είναι έτος αναγέννησης


Μήνυμα του Πολιτικού Γραφείου
Η πολύχρονη κρίση έχει καταβάλλει την ελληνική κοινωνία. Τα κλειστά καταστήματα, οι εκατοντάδες χιλιάδες των ανέργων και των υποαπασχολουμένων, οι απελπισμένοι επαγγελματίες, οι υπάλληλοι ιδιωτικού και δημόσιου πλέον τομέα που βιώνουν συνθήκες εξαθλίωσης, οι συνταξιούχοι που βρίσκονται σε απόγνωση, συνθέτουν το σκηνικό μιας χώρας σε κατάθλιψη.

Υπάρχουν ένοχοι και δεν είναι άλλοι παρά οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης και οι υποστηρικτές τους:εργολάβοι, τεχνοκράτες. συνδικαλιστές και δημοσιογράφοι του συστήματος. Η βαθιά συνειδητοποίηση της κρίσης, που είναι σήμερα βιωματική, θα φέρει την απόφαση για αναγέννηση. Μια αναγέννηση που περιλαμβάνει την ανάκτηση της κυριαρχίας και της εθνικής αξιοπρέπειας, την εγκαθίδρυση κράτους δικαίου, την δημιουργία μια συνεκτικής ελληνικής κοινωνίας.

Τα γεράκια της διεθνούς τοκογλυφίας και οι εχθροί του ελληνισμού περιμένουν την ώρα της λεηλασίας. Θα βρουν αποφασισμένους τους Έλληνες

Η απόρριψη του χρεοκοπημένου συστήματος και η ενίσχυση των πατριωτικών δυνάμεων είναι η προϋπόθεση για την μεγάλη αναγεννητική προσπάθεια.

Από την ψυχή του λαού, από το κομμάτι εκείνο που έχει μείνει αλώβητο στο κλίμα της διαφθοράς και της πτώσης, θα ξεκινήσει το 2012 η πορεία ανασυγκροτήσεως. 
Θα πάρουμε πίσω την πατρίδα μας. 
Τίποτα δεν χάθηκε, τίποτα δεν θα χαθεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου