Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ»

Ανέμενα μέχρι σήμερα υπομονετικά, ώστε να τελειώσει η πειθαρχική δίωξη του Ευέλπιδος Αρχηγού ανιψιού μου, που πυροδοτήθηκε από γνωστά δημοσιογραφικά κέντρα, τα οποία εκμεταλλευόμενα το προνόμιο της ατιμωρησίας, που τους παρέχει το σύστημα, βυσσοδομούν κατά παντός εθνικού. Ανέμενα να περάσει και η προθεσμία, εντός της οποίας έχει τη δυνατότητα ο διοικητής της Σχολής Ευελπίδων να προσβάλει την απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου και να στείλει τον ανιψιό μου στο δευτεροβάθμιο, με το ερώτημα της αποπομπής. Ήξερα ότι αν έγραφα αυτή την απάντηση νωρίτερα, θα είχε δυσμενείς επιπτώσεις στην πορεία της υπόθεσης, αφού και οι αξιωματικοί που ενεπλάκησαν, δυστυχώς σύρονται και φέρονται από τις καταστάσεις. Μερικοί μάλιστα απεδείχθησαν «βασιλικότεροι του βασιλέως»!Όλο αυτό το διάστημα είδα αναρτήσεις άρθρων σε ιστοσελίδες, με τρομερές ανακρίβειες και μάλιστα ανυπόγραφες. Αναφέρομαι στις σχετικές με το θέμα της ΣΣΕ αναρτήσεις τωνzougla.gr, onalert.gr κλπ. Όμως η συντριπτική πλειοψηφία των ανώνυμων και επώνυμων σχολιαστών συμπαραστάθηκε στην περιπέτεια αυτή της οικογενείας μας και τους ευχαριστώ όλους δημοσίως.

Από την πλευρά των διαχειριστών των συγκεκριμένων δικτυοτόπων υπήρξαν αναρίθμητες περιπτώσεις κακοποίησης του λειτουργήματος του δημοσιογράφου.

Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα αναρτήσεων, ρεπορτάζ, σχολίων, φθόνου αλλά και συμπάθειας, κυρίως όμως ατέρμονης ανοησίας είδα στο onalert.gr και σχόλια με όνομα χρήστη «Φαραντάτος», τα οποία τα δημοσίευσε ο «δημοκράτωρ» διαχειριστής του, αν και είχε τη δυνατότητα να τα αποκλείσει αφού «γνωστά άγνωστα» πρόσωπα χρησιμοποιούσαν το επώνυμό μου! Φυσικά αν κάποιος επιχειρήσει να κάνει σχόλιο με το επώνυμο του δημοσιογράφου, που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο δικτυότοπο, θα «φάει πόρτα». Αυτή δυστυχώς είναι η δημοκρατική ευαισθησία των συγκεκριμένων δημοσιογράφων, που κρύπτονται πίσω από την ανωνυμία τους. Είναι η «δημοκρατορική» ευαισθησία που έχει ως αρχή ότι «όλοι είμαστε ίσοι» αλλά «κάποιοι δικοί μας είναι περισσότερο ίσοι».

Από την άλλη υπήρξαν μερικοί «δημοκράτορες», δήθεν πιο έγκυροι και σοβαροφανείς, αλλά και πάλι ανωνύμως, που έβγαλαν το θέμα στη δημοσιότητα. Πρώτο και κυρίαρχο το ΒΗΜΑ της 27 Νοε 2011, όπου το κείμενο των «αποκαλύψεων» το υπέγραφε κάποιος «ειδικός συνεργάτης». «Δημοκράτωρ» και αυτός με υπευθυνότητα, που για άγνωστους λόγους επιλέγει να ντρέπεται για το επώνυμό του. Το ίδιο και η zougla.gr, που απαιτούσε μέσα σε ένα ντελίριο «δημοκρατορίας» να αποστρατευθούν πατέρας και γιος!! Έτσι είναι δυστυχώς οι «δημοκράτορες»….εκμεταλλεύονται την ελευθερία του λόγου, που τους παρέχει η δημοκρατία μας για να σπιλώνουν και να συκοφαντούν. Και μια και μίλησα για σπίλωμα, μου ήρθε στο μυαλό και εκείνος ο υφυπουργός, εκείνος ο «αρχιδημοκράτωρ», που μίλησε για καταγραφές και φακελώματα….ναι εκείνος που του πετούσαν ληγμένα γιαούρτια στην Πάτρα….ο σπιλώπουλος. Είπε ο «αρχιδημοκράτωρ» υφυπουργός: «Δεν είναι ένας οποιοσδήποτε εύελπις. Είναι ο συγκεκριμένος, ο οποίος έχει μια συγκεκριμένη καταγωγή, η οποία έχει καταγραφεί. Γι’ αυτό μας ανησυχεί πολύ περισσότερο». Μάλιστα κύριε σπιλώπουλε!! Με το «μας ανησυχεί» ποιους εννοείτε; Τι εννοείτε όταν λέτε «μας»; Και ποιοι είστε οι «μας» που καταγράφετε τις καταγωγές και φακελώνετε;

Επιτέλους έφθασε η κατάλληλη στιγμή για να απαντήσω σε αυτά τα βδελυρά λιβελογραφήματα, σε αυτές τις ρυπαρές πένες, που αρθρογραφούν ανωνύμως. Ας θυμηθούμε όμως πρώτα τι είχαν γράψει, με αφορμή την επιστολή/απάντησή μου, που δημοσίευσα την 30 Νοε 2011( http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=427060&cid=4 ):

«Με έναν οχετό που είναι πλήρους ακροδεξιάς θεματολογίας και παραληρηματικού χαρακτήρα, ο συνταγματάρχης Αναστάσιος Φαραντάτος, αδελφός του ταξίαρχου και θείος του πρωταγωνιστή των προσφάτων επεισοδίων στη Σχολή Ευελπίδων, καταγγέλλει δημοσιογράφους, έντυπα και ιδιαίτερα τη zougla.gr για τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Ο Τάσος Φαραντάτος, αμετανόητος θιασώτης των φασιστικών ιδεών, κάνει λόγο, άκουσον-άκουσον, για την προστασία της Φυλής, όρος που παραπέμπει στα ιδεολογικά συγγράμματα του καθαρόαιμου ναζισμού. Υπερήφανος για τα καμώματα του πατέρα, του αδελφού του και των ανιψιών του, επιχειρεί να πείσει για τον εθνικοπατριωτικό χαρακτήρα των πράξεών τους.
Απολαύστε τον ναζιστικό χαρακτήρα της επιστολής του και θυμηθείτε πως από κάτι τέτοιους πυρήνες ακροδεξιών αξιωματικών του Ιδέα και της σπείρας του Γ. Παπαδόπουλου ξεπετάχτηκαν οι συνταγματάρχες που έβαλαν την Ελλάδα στον γύψο το 1967»

Την απάντηση σε αυτούς τους ανιστόρητους για τα όσα λένε περί φυλής, εννοώντας ότι όποιος αναφέρεται σε αυτήν και τα ιδανικά της, είναι φασίστας και ότι ο όρος Φυλή παραπέμπει στα ιδεολογικά συγγράμματα του καθαρόαιμου ναζισμού, δεν θα τη δώσω όμως εγώ!!

Θα τη δώσει ο αείμνηστος εθνικός γίγαντας και μοναδικός πραγματικός ΕΘΝΑΡΧΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ της νεώτερης Ιστορίας μας ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Όπως όλοι οι «σταγονοχουντοφασιστοναζιστές» γνωρίζουν, ο Γέρος του Μοριά, ο Απελευθερωτής της Ελλάδος, υπαγόρευσε τα απομνημονεύματά του στον Γεώργιο Τερτσέτη, που εκδόθηκαν για πρώτη φορά το 1846. Ο τίτλος των απομνημονευμάτων δεν ήταν, ως θα ανέμενε ο «δημοκράτωρ» ανώνυμος δημοσιογραφίσκος «Τα απομνημονεύματα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη» αλλά:
«ΔΙΗΓΗΣΙΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ 
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ 
   από τα 1770 έως τα 1836» 

Σας παραθέτω και το εξώφυλλο της πρώτης έκδοσης για του λόγου το αληθές, με την επιφύλαξη ότι, ακόμη και ο εθνικός μας ήρωας Θεόδωρος Κολοκοτρώνης κινδυνεύει να χαρακτηρισθεί, από κάποιον ανώνυμο «δημοκράτορα χιμπαντζή» , ως καθαρόαιμος ναζιστής!!

Πρώτα όμως να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη από τους αναγνώστες φιλόζωους για τον χαρακτηρισμό του ανώνυμου «δημοκράτορα» ως χιμπαντζή, καθ’ όσον οι συμπαθείς αυτοί πίθηκοι σίγουρα γνωρίζουν καλύτερα την Ελληνική Ιστορία.

Αναστάσιος Φαραντάτος
Σχης εα, κάτω των 55 ετών 






1 σχόλιο:

  1. ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΑ! ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! (ΤΙΣ ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ! ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΩ ΟΙ ΚΟΡΦΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή