Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !


Άλλο ένα πιστοποιητικό ποιότητος 
της «δημοκρατίας» που ζούμε.
Μια ακόμα υπενθύμιση, ότι 
κανείς δεν είναι ασφαλής…


του "ΑΒΑΤΟΝ"

Σήμερα, γύρω στις 15:15, βρέθηκε μια χειροβομβίδα σε πεζοδρόμιο στην οδό Πειραιώς.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στο πεζοδρόμιο στην συμβολή των οδών Πειραιώς και Περσεφόνης την αδέσποτη χειροβομβίδα.
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο του Στρατού.

Η Πειραιώς από το ύψος της Ιεράς Οδού μέχρι και την Πέτρου Ράλλη παρέμενε κλειστή μέχρι και πριν λίγο.


Μπορεί το περιστατικό να ξενίζει ή και να αναστατώνει ορισμένους, αλλά σ’ εμάς πλέον δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Διότι όπως είναι ήδη κοινώς γνωστό, ασύδοτα κυκλοφορούν  χιλιάδες όπλα κάθε τύπου και προελεύσεως.
Σχετικά με την δημόσια ασφάλεια, έχουμε τοποθετηθεί κατ’ επανάληψη, αλλά ποιος ακούει...;
Είναι σφόδρα πιθανό, σύντομα να βρεθούμε αντιμέτωποι με απίστευτες καταστάσεις, εφ όσων έχει χαθεί πια ο έλεγχος και η δημόσια ασφάλεια βρίσκεται  στην διακριτική ευχέρεια κάποιων, που όποτε κρίνουν, θα επιχειρήσουν…

Γιατί η κρατική ανυπαρξία εκτός των άλλων, συνεπάγεται και την ανεπάρκεια παροχής ασφάλειας στον Έλληνα πολίτη που ασφυκτιά ανάμεσα σε εκατομμύρια λαθρομεταναστών (άραγε πόσοι εξ αυτών οπλισμένοι;), αλλά και άλλων κακοποιών στοιχείων που δρουν ανενόχλητα.
Για το αν έχουμε να κάνουμε με τις συμμορίες των καλάσνικοφ που σπέρνουν θανάτους, χειροβομβίδες πεταμένες στα πεζοδρόμια ή οπλισμένες ομάδες αλλοδαπών και ημεδαπών συνοδοιπόρων τους, τσιμουδιά…!
Λογικό φυσικά, γιατί το σύστημα, δεν βάλει ποτέ κατά του συστήματος.

Το μόνο που θέλει και ξέρει να κάνει καλά αυτό το κράτος, είναι οι φοροληστείες και οι συγκαλύψεις των κεντρικών υπευθύνων για τα όσα ζούμε.
Παροχές όπως: Ασφάλεια, Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια κλπ, φύονται στα γυμνά παρτέρια των βρώμικων πεζοδρομίων των μεγαλουπόλεων και στους βρώμικους διαδρόμους των υπουργικών γραφείων…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου