Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Κόντρα στο στρατό του συστήματος το Εθνικό Μέτωπο σήμερα στην Βατάτζη


Δυναμική παρουσία των μελών του Εθνικού Μετώπου, σήμερα το πρωί στην οδό Βατάτζη στην Αθήνα, στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων του Βοτανικού και γύρω περιοχών, οι οποίοι αντιδρούν στην ανέγερση Μουσουλμανικού Τεμένους.
Στην περιοχή, βρέθηκαν οι γνωστοί - άγνωστοι αριστεριστές, προκαλώντας αρχικά φραστικά και στην συνέχεια με ρίψεις αντικειμένων.

Μαζί με τους κατοίκους όμως που ήταν συγκεντρωμένοι, είχαν την κακή τύχη να βρίσκεται και ισχυρή ομάδα του Εθνικού Μετώπου η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο κυριαρχίας στην περιοχή, ούτε και αμφισβήτησης για το τι θα συνέβαινε αν αποτολμούσαν το …«απονενοημένο διάβημα»

Η παρουσία του Εθνικού Μετώπου, προστάτεψε αφ ενός τους απλούς κατοίκους κι όσους εκ των παρισταμένων δεν ήταν μαθημένοι σε ανάλογες συνθήκες, αφ εταίρου αποθάρρυνε τους συνεργάτες του συστήματος οι οποίοι αποχώρησαν άπρακτοι…

Βεβαίως, στο σημείο υπήρχαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ο τρόπος λειτουργίας των οποίων, είναι… γνωστός από ανάλογες περιπτώσεις…

Η σημερινή διαμαρτυρία αφορούσε στην προσπάθεια ανάθεσης της ανεγέρσεως του Τεμένους σε κάποιον ανάδοχο, μέσω της καταθέσεως αντίστοιχων προσφορών. Θυμίζουμε, ότι ο ανεπιτυχής προηγούμενος διαγωνισμός, λόγω των αντιδράσεων, εκρίθη ατελέσφορος και γι αυτό το λόγο επαναπροσδιορίστηκε για σήμερα το πρωί.

Το Εθνικό Μέτωπο, με την πετυχημένη συγκέντρωση της 26ης Μαΐου στο Μετρό του Ελαιώνα, σήκωσε πρώτο το βάρος αυτής της αντιπαράθεσης με κείνους που επιθυμούν την Ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας και προάγουν τον ραγιαδισμό σε επιστήμη.

Σήμερα οι συναγωνιστές ευρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή αντιπαράθεσης, με την μαχητικότητα που τους διακρίνει, κατέδειξαν τι σημαίνει να αγωνίζεσαι από καθήκον κι όχι από χόμπι.


Θα επανέλθουμε με εκτενή ενημέρωση από την σημερινή δράση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου