Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Πάμε για καφεδάκι στο Παρίσι, στο Λονδίνο και στη Βιέννη….



του Δημήτρη Γκρίλλα
Όχι κύριε Σαμαρά, δε πλουτίσαμε ξαφνικά με τη φοβερή και τρομερή οικονομική πολιτική την οποία μας ασκείται. Αντιθέτως θα πηγαίνουμε στο Παρίσι, στο Λονδίνο και στη Βιέννη ως οικονομικοί μετανάστες. 
Πολύ απλά με την πολιτική πλήρης εθνικής απαξίωσης που ακολουθεί αυτή η ανίερη συμμαχία της οποίας οδηγείστε έχει καταρρακώσει κάθε ελπίδα σε ένα αξιοπρεπές αύριο για τη νέα γενιά της Ελλάδος.

Είναι πλέον κοινό μυστικό πως αν συνεχιστεί το ρεύμα μετανάστευσης με αυτούς τους ρυθμούς, σε μια πενταετία θα χρειαστούμε μια «λεγεώνα των
ξένων» για να επανδρώσει τις μονάδες ενόπλων δυνάμεων μας διότι πολύ απλά δεν θα έχει παραμείνει Ελληνόπουλο στον τόπο αυτόν.

Λύσεις υπάρχουν είναι απλές και άμεσα εφαρμόσιμες για όποιον δεν έχει συνδέσει την πολιτική του καριέρα με διαθέσεις και ορέξεις ξένων κέντρων εξουσίας. Αν σας έχει παραμείνει έστω μιας σταγόνας εθνικής συνείδησης, εφαρμόστε τις προτάσεις του Εθνικού Μετώπου μήπως και σωθεί την ύστατη αυτή στιγμή τούτος εδώ ο τόπος.

Ίσως σας παραξενεύει το γεγονός του ότι σας δίνουμε έτοιμες λύσεις προς εφαρμογή με τις οποίες θα σας ευγνωμονεί όλο το έθνος. Βλέπετε όμως κύριε Σαμαρά εμείς οι νέοι του Εθνικού Μετώπου δεν είμαστε οι Έλληνες που έχετε συνηθίσει, είμεθα πατριώτες και ως πατριώτες μας ενδιαφέρει πρώτα η πατρίδα μας και όχι η παρτή-δα μας. Έχουμε μιαν άλλη, μιαν νέα περπατησιά, και δεν μας ενδιαφέρει το ποιος θα κάνει το καλό για την πατρίδα, αρκεί αυτό το καλό να γίνει και σύντομα.

Αγωνιζόμαστε για το μέλλον και το κοινό καλό όλων των Ελλήνων και όχι για το πώς θα διοριστούμε σε μια θεσούλα για να λύσουμε το βιοποριστικό μας πρόβλημά.
Αναλογισθείτε λοιπόν τις ευθύνες που έχετε έναντι του Ελληνικού λαού και μη καθυστερείτε άλλο καταδικάζοντας και άλλα Ελληνόπουλα στην εξορία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου