Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Η θέση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για τον νόμο: “για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας”


Αφού ψηφίστηκε μετά πολλών συζητήσεων το περίφημο νομοσχέδιο “για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας”, κι έγινε νόμος του κράτους, ήρθε η στιγμή της τοποθέτησης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ επί του θέματος.

Ο νόμος αυτός αποτελεί ένα νομικό έκτρωμα, με πολλές ασαφείς και αντιφατικές διατάξεις, διαλύοντας κάθε έννοια συνταγματικής τάξης και γελοιοποιώντας παντελώς τον όποιον εναπομείναντα νομικό πολιτισμό της Ελλάδος, αφού μπορούν ανά πάσα στιγμή να ερμηνευτούν ποικιλοτρόπως κατά το δοκούν.         Η λογική της δίωξης όποιου φυσικού προσώπου “...υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία...” ή όποιου φυσικού προσώπου “...συμμετέχει σε οργάνωση ή ένωση προσώπων οποιασδήποτε μορφής που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση των (ανωτέρω) πράξεων...” δεν είναι παρά μια γλειωδέστατη προσπάθεια κατάργησης της ελευθερίας του λόγου και νομιμοποίησης της λογοκρισίας όχι μόνο στην δημόσια αλλά και στην ιδιωτική ζωή της πατρίδας μας, σε μια κοινωνία όπου σαν Έλληνες θα φοβούμαστε να εκφραστούμε ελεύθερα μέσα στην ίδια μας την χώρα, υπό τον τρόμο της ...αυτεπάγγελτης δίωξης!

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ απερίφραστα δηλώνει τα κατώθι:
  • H λογική του εν λόγω νομοσχεδίου δεν είναι παρά μια τραγελαφική μετουσίωση παρόμοιων αντιλήψεων όπως αυτής των “εχθρών του λαού” της  ΕΣΣΔ (και των όμορων ιδεολογικά κομμάτων ανά τον κόσμο) και των “εχθρών του κράτους” της ναζιστικής Γερμανίας, εντελώς ξένων προς την Ελλάδα και τον πολιτισμό της.

  • Η πράξη ψηφίσεως του εν λόγω νόμου αποτελεί ακόμα μία πράξη παρανομίας της σημερινής κατοχικής κυβερνήσεως.

  • Αν και η εν λόγω πράξης ψηφίσεως ανοίγει μελλοντικά έναν δρόμο διώξεων των άφθονων εθνοφυλετικών διακρίσεων κατά των Ελλήνων μέσα στην Ελληνική επικράτεια, εντούτοις το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ αποδοκιμάζει την λογική αντεκδικήσεως, υποστηρίζοντας  σθεναρά την δυνατότητα ελευθερίας του λόγου μέσα στην Ελλάδα.

  • Καταγγέλει τον επαιγμό των Μικρασιατών συννελλήνων μας και τους καλεί σε ενέργειες αποκατάστασης του Ελληνικού Oλοκαυτώματος σε παγκόσμια κλίμακα. Η λογική της δημιουργίας εκατοντάδων σωματείων Μικρασιατών, Ποντίων και Κωνσταντινουπολιτών που ως μοναδικές δραστηριότητες έχουν κάποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις αντί να αποτελούν δυναμικούς πολιτικούς παράγοντες και πυρήνες πρέπει να λάβει τέλος. Είναι επίσης καιρός να κατανοήσουν οι Πόντιοι συνέλληνές μας πως το ''χαρτί'' του εκλογικού βάρους που δεκαετίες παίζανε δεν υφίσταται πλέον και πρέπει να αναπληρωθεί με συντεταγμένη και ποιοτική δράση.

  • Επισημαίνει το ...χιούμορ της κατοχικής κυβέρνησης να συμπεριλάβει μέσα στο νόμο το παντελώς άσχετο άρθρο 6 όπου ρυθμίζονται τα θέματα των δικαστικών λειτουργών και καλεί τον νομικό κόσμο της Ελλάδος να διαμαρτυρηθεί για αυτήν την ξεκάθαρη προσπάθεια γελοιοποίησης του δικαστικού σώματος, αποδεικνύοντας πως δεν είναι υποχείρο της κατοχικής εξουσίας.

  • Καλεί τους Έλληνες σε πλήρη αγνόηση και περιφρόνηση του νόμου αυτού, διότι είναι ένας νόμος παράνομος, αντισυνταγματικός αλλά και αντίθετος με τις πιο πατροπαράδοτες  αρχές και αξίες του Ελληνικού πολιτισμού. Νόμος ο οποίος φανερώνει για άλλη μια φορά πως οι εμπνευστές και εκτελεστές του δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα και την ελληνικότητα.

  • Καταληκτικά, η ψήφιση του ανωτέρου νομοσχεδίου αποτελεί άμεση και απευθείας επίπτωση της απώλειας της Εθνικής μας ανεξαρτησίας.               Η ανάκτηση της ελευθερίας της πατρίδος, το οποίο πρακτικά σημαίνει την διακυβέρνηση της από Έλληνες κι όχι από ξένα κέντρα αποφάσεων, πρέπει να αποτελεί τον κεντρικό πολιτικό στόχο και αγωνία κάθε Έλληνα.



Ανακοίνωση Πολιτικού Γραφείου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου