Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Αποχή – Άκυρο στις στημένες από το σύστημα εκλογές


Οι πολιτικές δυνάμεις που διεκδικούν τη ψήφο μας είναι υποταγμένες στη ξενοκρατία. Ετοιμάζονται να σχηματίσουν κυβέρνηση που θα υπηρετήσει τις επιλογές των ισχυρών και κυρίαρχων συμφερόντων με προφανή την απώλεια εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας.


Το τρίτο μνημόνιο θα επιβάλλει το βίαιο μετασχηματισμό της Ελληνικής οικονομίας σύμφωνα με τις προσταγές των πολυεθνικών και των διεθνών τραπεζικών - χρηματιστηριακών συμφερόντων. Σκοπός τους είναι η απρόσκοπτη πληρωμή ποσών που ποτέ δεν εξοφλούνται. Ήδη ο λαός μας έχει πληρώσει τέσσερις φορές τα κεφάλαια που έχει πάρει και πάλι χρωστά 300 δις. Θα συντριβούν οι αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, οι μικρές επιχειρήσεις. Θα ξενιτευτούν κατά δεκάδες χιλιάδες και άλλοι νέοι που σπούδασαν με χρήματα του λαού μας και προσφέρουν στις ξένες οικονομίες τις υπηρεσίες τους. Θα συνεχίσει μέχρι τέλους η συρρίκνωση των κλάδων της πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής και θα μεταβληθούμε σε ένα χώρο κατανάλωσης ξένων προϊόντων.

Οι εθνικοί μας πόροι θα δοθούν έναντι μικρού τιμήματος που θα κατευθυνθεί στο δημόσιο χρέος. Οι υποδομές (αεροδρόμια, λιμάνια, μαρίνες) ο ορυκτός πλούτος, οι ενεργειακές πηγές. Η ακίνητη περιουσία των αγροτών αλλά χιλιάδων μικροϊδιοκτητών θα περάσει σε ξένα χέρια. Ολόκληρη η αντίληψη ιδιοκτησίας θα αλλάξει σύμφωνα με τις προσταγές των ξένων κέντρων που θέλουν το λαό μας να προσαρμόζεται στις αποφάσεις τους.

Οι τράπεζες που μέχρι σήμερα έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί τέσσερις φορές θα προχωρήσουν σε κατασχέσεις και θα επιβάλλουν τους νέους τους όρους κατά των δανειοληπτών.

Έρχεται νέος εργασιακός μεσαίωνας και θα επιβληθεί σύντομα ως λύση η πρόταση για τις ελεύθερες ζώνες που θα σημάνει για την Θράκη και την Μακεδονία νέο Δούρειο Ίππο του διεθνούς συστήματος.

Η κατάσταση στο μεταναστευτικό και το δημογραφικό, δυο τεράστια ζητήματα που αφορούν πλέον στην επιβίωση θα επιδεινωθεί. Έτσι θα προχωρήσουν τα σχέδια αντικατάστασης πληθυσμού στη χώρα και μείωση του δυναμικού της φυλής απέναντι σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία.

Ο αγροτικός κόσμος της χώρας, θα πληγεί ανεπανόρθωτα μέσα από μια σκληρή φορολογία και αύξηση των εισφορών στα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ προβλέπεται η μείωση κάθε παροχής και η φορολόγηση των επιδοτήσεων. Σκοπός είναι ο κατακλυσμός από ξένα προϊόντα και η περαιτέρω εγκατάλειψη της υπαίθρου με ολέθρια εθνικά αποτελέσματα.

Τα κόμματα που κατέρχονται σε αυτές τις εκλογές διατυπώνουν την πλήρη συμμόρφωσή τους στην Ε.Ε και το ευρώ (πλην της ΛΑΕ και του ΕΠΑΜ που έχουν όμως μαρξιστική προέλευση και δράση) με αποτέλεσμα να υιοθετούν υποχρεωτικό το πρόγραμμα του μνημονίου που αποτελεί τη μέθοδο πλήρους υποταγής.

Τα ίδια κόμματα που πρωταγωνιστούν στην παρωδία είναι τα ίδια που αδιαφορούν για τις προκλήσεις των Αλβανών και των Σκοπίων και εργάζονται για την ανάπτυξη της Τουρκικής διείσδυσης. Πρέπει να τα μαυρίσουν συνειδητά οι Έλληνες.

Αυτά τα κόμματα και αυτά τα πρόσωπα δεν εκφράζουν ούτε το έθνος , ούτε την κοινωνία. Έχουν επιβληθεί από την ξένη και την εγχώρια ολιγαρχία με το επικοινωνιακό σύστημα.

Σε αυτές τις εκλογές προτείνουμε αποχή ως στάση πατριωτική και ικανή να συσπειρώσει τις λαϊκές δυνάμεις γύρω από ένα σχέδιο μαζικής αποδοκιμασίας προς την ξενοκρατία και τις επιλογές της.


Το Εθνικό Μέτωπο πιστεύει ότι πολύ σύντομα ο τόπος θα απαλλαγεί από την εξάρτηση και την προδοτική παρουσία του πολυπρόσωπου και πολύκεντρου συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου