Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ανοιχτή επιστολή στους Έλληνες που διακατέχονται από Εθνικά ιδεώδη



Αξιότιμοι συναγωνιστές

Πήρα την απόφαση να δημοσιοποιήσω αυτήν την επιστολή ώστε να βοηθήσω και εγώ στον αγώνα που γίνεται για επανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας της εξανδραποδισμένης μας πατρίδας.

Οι Έλληνες είχαμε  δυστυχώς απεμπολήσει από την ψυχή μας την εθνική μας συνείδηση, είχαμε χάσει  δηλαδή τον εαυτό μας και γι’ αυτό οδηγηθήκαμε στην καταστροφή. Η οικονομική κρίση δεν είναι παρά το αποτέλεσμα μιας βαθειάς ηθικής, πνευματικής και εθνικής κρίσης –« μιας κρίσης ελληνικότητας» -. Όσο πιο σύντομα το αντιληφθούμε αυτό τόσο το καλύτερο για τους ίδιους μας τους εαυτούς. Στο χέρι μας είναι να πάψουμε να είμαστε τα πρόβατα που οδηγούνται στο σφαγείο της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, που έχει βάλει στο στόχαστρο την γηραιά ήπειρο και τις αρχές και αξίες που αυτή έφερε στο παρελθόν (του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και του κλασικισμού).


Όμως το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό. Πολλοί πολίτες της Ελλάδας ή πιο σωστά ελληνόφωνοι γραικύλοι και υποταχτικοί  της Νέας τάξης πραγμάτων δεν διστάζουν να δίνουν Γή και ύδωρ μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν την ηλίθια ψευδαίσθηση τους ότι θα ωφεληθούν οικονομικά, επαγγελματικά κ.α. για αυτό στο μέλλον. Σε όλους αυτούς θέλω να θυμίσω το παράδειγμα του Εφιάλτη που στις Θερμοπύλες πρόδωσε την πατρίδα στους βαρβάρους το τέλος του. Ακόμη να τονίσω ότι όλους αυτούς θα τους κυνηγούν οι Ερινύες όπως κυνηγούσαν διαχρονικά όλους τους προδότες.

Για τις δυνάμεις του εθνικοπατριωτικού χώρου επιθυμώ να επισημάνω ότι ήρθε η ώρα να βάλλουμε  στην άκρη τις διαφορές μας και να ενωθούμε σε ένα κοινό μέτωπο γιατί μόνο εμείς μπορούμε να σπάσουμε τα δεσμά του συστήματος της παρακμής. Ο Ελληνισμός κοντεύει να σβήσει και αυτές οι δυνάμεις αποτελούν για το έθνος μας την τελευταία γραμμή άμυνας και την πρώτη αντεπίθεσης και όπως λέει και ο κορυφαίος Έλληνας ποιητής Κωστής Παλαμάς «ας μεθύσουμε με το αθάνατο κρασί του εικοσιένα» και ας ριχτούμε στον αγώνα για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.

Τέλος είναι ανάγκη να αναφέρω πως πρέπει για εμάς να αποτελούν πρότυπα οι τριακόσιοι Σπαρτιάτες και οι εφτακόσιοι Θεσπιείς στις Θερμοπύλες οι οποίοι έπεσαν μαχόμενοι για την ελληνική φυλή, ο Κων/νος Παλαιολόγος που ένω μπορούσε να αποφύγει τον θάνατο έμεινε πιστός στις αξίες του γένους και πολέμησε τα στίφη μέχρις εσχάτων, αλλά και αθάνατοι αγωνιστές του εικοσιένα που δεν δίστασαν να τα δώσουν όλα για την Ελλάδα.

Έλληνες αφυπνιστείτε γιατί χανόμαστε!!!

Ένας Επίστρατος

2 σχόλια: