Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Περίπτωση Ωραιοκάστρου: η επικράτηση του παραλόγου. Κινούνται οι εισαγγελικές αρχές κατά του Δημάρχου.

 
Η αντίδραση των γονέων ενός κράτους που αρνείται να προσφέρει τα στοιχειώδη στους πολίτες του, που τους φορολογεί μέχρι θανάτου, αλλά κυρίως των γονέων που έχουν εκ του νόμου και εκ της ζωής το καθήκον να προστατεύουν τα παιδιά τους, έγινε στόχος του πολιτικού και επικοινωνιακού κατεστημένου, του οποίου η κυρίαρχη ιδεολογία περί των μεταναστών δεν επιδέχεται συζήτηση παρά τον προφανή παραλογισμό της.


Κινούνται οι εισαγγελικές αρχές κατά του Δημάρχου της πόλης, ο οποίος είναι μάλιστα ιατρός, γιατί θεωρούν ότι ενήργησε με τρόπο τέτοιο ώστε να δημιουργήσει ρατσιστικές αντιδράσεις...
Το κράτος που δεν προστατεύει τα σύνορα, παρανομώντας, το
κράτος που δεν περιφρουρεί την δημόσια υγεία απέναντι στην ηπατίτιδα και την ελονοσία, παρανομώντας, το κράτος που καταπατά δημόσιους χώρους που έχουν σκοπό την κάλυψη των αναγκών των πολιτών του παρανομώντας, το κράτος που επιτρέπει την παραοικονομία σε βάρος όλων των φορολογουμένων παρανομώντας, το κράτος που ανέχεται τα εγκλήματα από παρανόμως ευρισκομένους παρανομώντας… εγκαλεί το Δήμαρχο για ρατσισμό.

Ο πρωθυπουργός που στέλνει τα παιδιά του σε ακριβό ιδιωτικό σχολείο, κάνοντας πράξη το σοσιαλιστικό ιδεώδες, επικρίνει τους... ρατσιστές κατοίκους της περιοχής, το ίδιο και ο κύριος Μητσοτάκης ενώ περιμένει την αναχώρηση των παιδιών για το Χάρβαρντ που και ο ίδιος και η σύζυγός του τελείωσαν είναι οργισμένοι με τους ρατσιστές του Ωραιοκάστρου.

Το Εθνικό Μέτωπο, τονίζει ότι το ζήτημα δεν είναι διαχειριστικό για αυτό και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από τα κόμματα που το δημιούργησαν είναι βαθύτερο και έχει να κάνει με την επιβολή μιας άλλης ζωής που έχει μεθοδευτεί στα εργαστήρια των διεθνών πολιτικών διεργασιών. Η Ελλάδα πρέπει να αντισταθεί και να νικήσει πρώτα αυτούς που έφτιαξαν και εφαρμόζουν τους νόμους της "συμφοράς" και της "υποταγής".
Η νομιμότητά τους είναι πλαστή και κραυγαλέα αντίθετη με τις ιστορικές συνθήκες και την επιβίωση της έθνους.





1 σχόλιο:

  1. γίνετε μέλη εδώ
    Ηθελα ναξερα αν τα καθάρματα αυτά που στηρίζουν το λαθροπροσφυγικό , παίρνουν και την ευθύνη για τις όποιες επιπτώσεις ( πχ παίρνουν την ευθύνη αν κάποιο ελληνόπουλο κολλήσει ηπατίτιδα η φυματίωση ??)
    Να ξέρετε πάντως, ότι οι γονείς των οποίων τα παιδιά θα κολήσουν τέτοιου τύπου ασθένειες, εναντίον των όποιων προπαγανδιζαν υπερ του λαθροπροσφυγικού θα ενεργήσουν . (με αυτοδικια ακομη και με εκτέλεση τους δινει αυτο το δικαιωμα, το αρθρο 120 του συνταγματος.. ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥς..... ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΟ
    Η όποια προπαγανδα που γινεται εν μέσω κατοχης υπερ του λαθροπροσφυγικου, συνιστά συνέργεια σε βίαιη κατάλυση του συντάγματος. Που σημαίνει ότι ο κάθε πολίτης δικαιούται και υποχρεούται βάσει του άρθρου 120 να ενεργήσει με οποιοδήποτε μέσο (ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΈΛΕΣΗ) εναντίον του όποιου εν μέσω κατοχης και βίαιης κατάλυσης του συνταγματος , προπαγανδιζει υπερ του λαθρομεταναστευτικου-λαθροπροσφυγικου . Και προκαλώ εδώ δημόσια τον όποιον νομικό, Συνταγματολόγο, ή άλλο δικαστικό όργανο.(, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ.
    https://www.facebook.com/groups/248691635527227/

    ΑπάντησηΔιαγραφή