Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Ανασχηματισμός με ξένη καθοδήγηση και σταθερά αντεθνική γραμμή.


Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α- ΑΝ.ΕΛ που τόσο έχει επενδύσει πάνω του επικοινωνιακά ο Τσίπρας και το επιτελείο του ανέδειξε το πραγματικό πρόσωπο μιας ομάδας ανθρώπων που εκτελούν διατεταγμένη αποστολή. Η τοποθέτηση του Παπαδημητρίου στο υπουργείο Οικονομικών και Ανάπτυξης ανθρώπου των διεθνών συμφερόντων, συνεργάτη της διεθνούς οικονομικής τάξης και του ιδρύματος Λεβί, καθώς και του Πιτσιόρλα γνωστών επίσης απόψεων, αλλά και της Αχτσιόγλου που μέχρι σήμερα έπαιζε  ρόλο κατά τη διαπραγμάτευση που αναμένεται να σημάνει κι' άλλες περικοπές και νέα επιδείνωση του εργασιακού χώρου ώστε να μεταβληθεί η πατρίδα μας σε χώρο εύκολης εκμετάλλευσης και εκποίησης του δημόσιου πλούτου.

Η κυβέρνηση προσέρχεται στη διεθνή πραγματικότητα με πνεύμα υποταγής και ακολουθεί τις εντολές την ίδια ώρα που ο λαός μας γονατίζει και ένα- ένα τα ευρωπαϊκά έθνη κινούνται με αποφασιστικότητα εναντίον των Βρυξελλών και της διεθνούς τοκογλυφίας. Επισημαίνουμε ακόμα με λύπη ότι πρόκειται για ένα πολυπρόσωπο, άχρηστο σχήμα που εξυπηρετεί την ανάγκη κομματικών υποχρεώσεων. Η μεταβολή στο υπουργείο παιδείας με την αποχώρηση Φίλη και Αναγνωστοπούλου κανέναν δεν καθησυχάζει αφού είναι γνωστό ότι οι διάδοχοι υπηρετούν τις ίδιες καταστροφικές για το έθνος ιδέες. Κάτι ανάλογο έγινε με την αποχώρηση Μπαλντά- Κουράκη που έφερε το επόμενο σχήμα. Η παρουσία του Ζουράρι είναι αποπροσανατολιστική όπως έδειξε η μέχρι τώρα πορεία του αφού δεν αντέδρασε σε τίποτα από ότι έχει επιβληθεί.

Ο δρόμος  που έχει εισέλθει η χώρα είναι ολισθηρός και κρύβει πολλές εθνικές περιπέτειες. Επιβάλλεται η εγρήγορση των εθνικών δυνάμεων.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου