Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Νέο σχέδιο Ανάν μπροστά μας πολύ χειρότερο.


Η Κύπρος που συστηματικά διαφεύγει του ενδιαφέροντος των μέσων μαζικής επικοινωνίας αυτή τη φορά οδεύει σε ένα χειρότερο σχέδιο Ανάν με τις ευλογίες ξένων παραγόντων, Τούρκων και βεβαίως της προδοτικής πολιτικής ηγεσίας Ελλάδας και Κύπρου. Έτσι, μέσα το 2017 θα επιδιώξουν και πάλι την υφαρπαγή της ψήφου σε ένα σχέδιο- ταφόπλακα της Κύπρου και αφαίρεσης κάθε εθνικού δικαιώματος που απορρέει από τις αποφάσεις των: Συμβουλίου Ασφαλείας, ΟΗΕ αλλά και από την συνθήκη ευρωπαϊκής εντάξεως. Οι Τούρκοι αποκτούν το δικαίωμα καθορισμού της πορεία της Κύπρου και από εισβολείς μεταβάλλονται σε νόμιμους κυρίαρχους, κάτι που αποτελούσε κεντρικό στόχο της Τουρκίας για πολλά χρόνια.


Ο Ελληνισμός καλείται να υποχωρήσει σε ένα προαιώνιο οχυρό του, καλείται να δεχτεί ουσιαστικά όλα όσα επιβλήθηκαν με τη βία από τις δυνάμεις κατοχής με την αγαστή καθοδήγηση Δύσης και Ανατολής.

Για μια ακόμα φορά καλείται ο Κυπριακός λαός καλείται να επιδείξει την σθεναρή του στάση και να απαντήσει στη διεθνή "συμφωνία" που παραγνωρίζει τα δίκαια του Ελληνικού έθνους και την πρόσφατη ιστορία με τρόπο προκλητικό


Ανακοίνωση του Τομέα Εξωτερικών και Εθνικών θεμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου