Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Διαρκές και γενικευμένο ηλεκτρονικό φακέλωμα. Περιορισμός της ελευθερίας και έλεγχος των δεδομένων από ανεξέλεγκτους κύκλους.


Μετά την προώθηση με βίαιο τρόπο του Α.Μ.Κ.Α και την επιβολή ακόμα και στα γήπεδα παρά τις αντιδράσεις των φιλάθλων που για να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα δίνουν όλα τους τα στοιχεία, έρχεται η κάρτα του πολίτη και η αναγκαστική χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών για την οικοδόμηση του αφορολογήτου ορίου.


Το εξόχως σοβαρό πολιτικό ζήτημα του πολέμου κατά των μετρητών που προωθείται διεθνώς από κύκλους που έχουν ιστορικό στην εξαπάτηση των λαών, με το άλλοθι της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και των λαθρεμπορίων, έχει σχεδόν περάσει απαρατήρητο καθώς συμπίπτει με τις προθέσεις του μεγαλύτερου τμήματος του πολιτικού κόσμου.


Το Εθνικό Μέτωπο, επισημαίνει και καλεί σε αντίσταση κάθε Ελληνίδα και Έλληνα απέναντι σε αποφάσεις που στρέφονται εναντίον της ελευθερίας του, της αξιοπρέπειας του και της ιδιωτικής του ζωής. Όλα τα μεθοδευμένα συστήματα ελέγχου της ζωής μας έχουν κατά βάση σημείο αναφοράς έξω-εθνικούς κύκλους και άρα είναι παράνομα και δεν εξυπηρετούν καμία νόμιμη και θεμιτή σκοπιμότητα.


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου