Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Η παράδοση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών,
η περαιτέρω εξαθλίωση των εργαζομένων, το μαύρο μέλλον των ανέργων, ο εμπαιγμός των συνταξιούχων, η πλήρης υποταγή στην ξένη επιτροπεία αποτελούν τα σημεία αναφοράς ουσίας του 4ου μνημονίου που ψηφίζεται χωρίς να φέρνει έστω και εάν ευρώ για την ανακούφιση της κοινωνίας.


Οι τεράστιες ευθύνες του πολιτικού συστήματος στην ολότητά του, πρώτον γιατί επέτρεψε την εξάρτηση και την καταστροφή και δεύτερον γιατί δεν κατόρθωσε, προφανώς ηθελημένα, να παρουσιάσει καμία άλλη λύση πλην όσων προτείνουν οι δανειστές, που δυστυχώς ακόμα δεν έχουν αποδοθεί. Ευθύνες ιστορικού χαρακτήρα, αφού η πατρίδα μας ρημαγμένη από την ανθρωπιστική κρίση, την λαθραία μετανάστευση, την δημογραφική ερείπωση, οδηγείται κάθε μέρα πιο κοντά στο γκρεμό. Η κλιμακούμενη επιθετικότητα των γειτόνων δεν είναι άσχετη με την πορεία μειώσεως της δυνάμεως της Ελλάδας, ούτε προέκυψε χωρίς την παθητικότητα μέχρι σημείου εθνικής προδοσίας των κυβερνώντων.

Η αμηχανία των πολιτικών που έχουν προκαλέσει φρικτά αποτελέσματα με την ακολουθούμενη πολιτική τους είναι ορατή στην κοινωνία που διακατέχεται και αυτή από μια κατάσταση απογνώσεως η οποία δυστυχώς μέχρι σήμερα σε μαζικούς όρους μεταβάλλεται σε σιωπηλή οργή. Οι μεταπτώσεις και οι ψευδείς υποσχέσεις έχουν προκαλέσει ένα γενικευμένο κλίμα αβεβαιότητας και αποδοκιμασίας.

Αυτή τη στιγμή έχει ήδη συντελεστεί η παράδοση της περιουσίας στο λεγόμενο υπερταμείο το οποίο ελέγχεται από την ξένη επιτροπεία, οι τράπεζες στο ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας το οποίο ελέγχεται από τη ξένη επιτροπεία, η δημοσιονομική πολιτική καθορίζεται και ελέγχεται επίσης - σύμφωνα και με το 4ο μνημόνιο -από τη ξένη επιτροπεία, η νομισματική πολιτική έτσι κι' αλλιώς ελέγχεται από τους ίδιους. Σχέδιο αναπτύξεως δεν έχει κατατεθεί από κανέναν αφού άλλωστε όλες οι αναπτυξιακές δυνατότητες έχουν εκχωρηθεί σε ξένους. 
Η χώρα έχει αλωθεί και ελπίδα άλλη από την ανάκτηση της κυριαρχίας δεν υπάρχει.

Η συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις παρά το γεγονός ότι η συνδικαλιστική ηγεσία είναι μέρος του Ελληνικού προβλήματος, είναι θετική αφού κινητοποιεί την έννοια της συλλογικής αντιδράσεως.Η αποτίμηση της πορείας των πραγμάτων από την έναρξη της κρίσεως μέχρι σήμερα, δηλώνει την ανάγκη το εθνικιστικό κίνημα να βρεθεί στην πρωτοπορία των αγώνων από κάθε δίαυλο ικανό να εκτοπίσει το πολυπλόκαμο και ξενοκίνητο σύστημα εξουσίας. Μόνον οι εθνικιστές έχουν καθαρή θέση, καθαρό μητρώο, καθαρό βλέμμα.

Το Εθνικό Μέτωπο δηλώνει το παρόν και υπόσχεται μια συντονισμένη δράση σε πανελλήνια κλίμακα.


Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου