Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Τρέξε τώρα, Έλληνα, να κάνεις το τσοπανόσκυλο.


Όπως και άλλοι, έτσι κι εμείς είχαμε προειδοποιήσει για τους διοργανωτές του κινήματος των "αγανακτισμένων" και για τις προθέσεις τους. Πολλοί δε μας άκουσαν. "Εμείς κατεβαίνουμε να διαμαρτυρηθούμε κατά της Νέας Τάξης, δε μας νοιάζει ποιοι το διοργάνωσαν" έλεγαν. "Είμαστε πιο έξυπνοι απ'αυτούς" ήταν επίσης μια φράση που άκουσα κάμποσες φορές. Το αποτέλεσμα; Την έκαναν τη ζημιά. Την έβαλαν την υπογραφή τους εκεί που δεν έπρεπε.

Η μάχη στην πλατεία Συντάγματος έχει ως εξής: την πάνω μεριά της πλατείας την κρατούν οι πατριώτες, ενώ την κάτω μεριά την έχουν καταλάβει αναρχικοί και ψευτοπροοδευτικοί Νεοταξίτες. Αυτοί, λοιπόν, έχουν αναλάβει την επιστράτευση ανενημέρωτων κι ανυποψίαστων πολιτών, που δε γνωρίζουν πως η κάτω μεριά είναι το στρατόπεδο των λαμογιών και πιστεύουν πως εκεί βρίσκονται οι "αγανακτισμένοι Έλληνες". Με δόλο οι διεθνιστές τους βάζουν να υπογράφουν για την ίδρυση ενός νέου κόμματος, πείθοντάς τους πως έτσι θα διώξουμε τους προδότες. Υπογράψατε για νέο κόμμα; Να σας πληροφορήσω ότι μόλις υπογράψατε για παγκόσμια κυβέρνηση.

Τα νεοταξικά τσιράκια του real democracy δε θέλουν σύνορα, δε θέλουν σημαίες, δε θέλουν έθνη. Θέλουν μονάχα μια νέα, παγκόσμια διακυβέρνηση. Δείτε το βίντεο, όπου τα λέει όλα μια εκ των διοργανωτών των "αγανακτισμένων", για του λόγου το αληθές.

http://www.youtube.com/watch?v=iPCVCeqtv34&feature=youtu.be

Η μόνη λύση τώρα για όλους εμάς, που ξέρουμε τι γίνεται, ποιος κρύβεται από πίσω και αντιτασσόμαστε, είναι να μπούμε στο παιχνίδι και να υποστηρίξουμε τους Έλληνες. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να το κάνουμε όσο κι αν διαφωνούμε. Να κατέβουν όλες οι πατριωτικές οργανώσεις και κινήματα να σώσουν ό,τι προλάβουν. Τρέξτε, δηλαδή, Έλληνες να κάνετε τα τσοπανόσκυλα και να μαζέψετε τα πρόβατα από το στόμα του λύκου...


Ατρυτώνη Αθηνά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου