Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Εκ παιδείας και τα φαύλα...



Γράφει η Αθηνά Παπαδοπούλου


Αν θέλεις να καταστρέψεις ένα Έθνος, χτύπα την παιδεία του.
Γιατί;
Γιατί η παιδεία είναι αυτή που αναλαμβάνει να μορφώσει, να δώσει δηλαδή μορφή στις εύπλαστες νεαρές ψυχές. Γιατί η παιδεία μπορεί να καλλιεργήσει την κριτική κι ενσυνείδητη σκέψη στον άνθρωπο. Γιατί η παιδεία είναι το αντίδοτο στην προπαγάνδα. Γιατί η παιδεία μπορεί να μετατρέψει τις πρώτες ύλες, τις ακατέργαστες ψυχές, σε αυριανούς ευσυνείδητους πολίτες και ανθρώπους με ποιότητα και αγάπη για την Πατρίδα. Όλα αυτά, δηλαδή, που φοβούνται κάποιοι και γι’ αυτό έχουν ορκιστεί να μην την αφήσουν να επιτελέσει το έργο της.
Η παιδεία είναι το θεμέλιο του εθνικού μας οικοδομήματος. Χτυπώντας αυτήν, λοιπόν, οι εντεταλμένοι της Νέας Τάξης γκρεμίζουν σταδιακά και μεθοδικά αυτό που αιώνες χτίζαμε με ιδρώτα και αίμα: το Ελληνικό Έθνος!
Αυτό που σήμερα προσφέρεται στα σχολεία ως παιδεία δεν είναι τίποτα άλλο παρά στείρες, κονσερβοποιημένες γνώσεις. Γνώσεις άχρηστες, εφ’ όσον το παιδί διδάσκεται απλώς να τις αναπαράγει δίχως να τις επεξεργάζεται, να τις αμφισβητεί, να τις αναλύει. Η σημερινή «παιδεία» φροντίζει επιμελώς να αποτρέπει τα παιδιά από το να χρησιμοποιούν τη σκέψη τους και κάνει τ’ αδύνατα δυνατά, ώστε να αχρηστεύσει την κριτική τους ικανότητα.
Παράλληλα δε με όλα αυτά φροντίζει να τους περνά υπογείως τα μηνύματα της ανθελληνικής προπαγάνδας, ως γνήσιο τέκνο της Νέας Τάξης. Επί σκοπού τους σερβίρει αλλοιωμένη τη γλώσσα και την ιστορία του Έθνους μας, στοχεύοντας όχι απλά στην προβατοποίηση και στον αφελληνισμό, αλλά στην παραγωγή νέων γενιτσάρων, που αργότερα στη ζωή τους θα στραφούν εναντίον της Πατρίδος τους. Εναντίον της κακής Ελλάδος, που ανέκαθεν ήτο φιλοπόλεμη, που αρεσκόταν στο να καταδυναστεύει άλλους λαούς, που εξαπλώθηκε κάποτε με το ξίφος κάποιου βάρβαρου στρατηλάτη ή οπλαρχηγού. Της Ελλάδος που έστησε γεγονότα, όπως το πανηγύρι στο λιμάνι της Σμύρνης, την οποία έκαψαν οι Έλληνες και μετά κατηγόρησαν τους καημένους Τούρκους. Της Ελλάδος που καυχιέται για έναν πολιτισμό, του οποίου στοιχεία δανείστηκε από αλλού, όπως την αλφάβητό της από τους Φοίνικες (ασχέτως αν η ελληνική γραφή προϋπήρχε της φοινικικής). Της Ελλάδος, που αναιδώς στην αρχαιότητα εξέτρεφε την ομοφυλοφιλία. Της Ελλάδος, που με λύσσα χτυπούσε τους καλούς κομμουνιστές, εκείνους τους άγιους και φιλήσυχους ανθρώπους. Της Ελλάδος, που με δόλο πούλησε την Κύπρο και τώρα την απαιτεί πίσω, ενώ δεν της ανήκει. Της Ελλάδος, που είναι τόσο φαντασμένη, ώστε να εξακολουθεί να ονειρεύεται, πως μια μέρα θα πάρει πίσω την Πόλη, τη Σμύρνη και όλες τις αλύτρωτες πατρίδες της. Της Ελλάδος, που υστεριάζει ως γυνή στην κλιμακτήριο, επειδή οι Σκοπιανοί θέλησαν να την τιμήσουν με το να αυτοονομαστούν Μακεδόνες. Της Ελλάδος, που στάθηκε τόσο αχάριστη και βάρβαρη απέναντι σε Τούρκους, Αλβανοτσάμηδες, Βούλγαρους και όποιον άλλον κακομοίρη θέλησε ένα κομματάκι της. Της Ελλάδος, που ακόμα και σήμερα μισεί τους ξένους και δε δέχεται το κατασκεύασμα που ονομάζεται πολυπολιτισμική κοινωνία, γιατί είναι κομπλεξική και ξενοφοβική. Της Ελλάδος, που είναι τόσο ψωροπερήφανη, ώστε δε δέχεται να ακολουθήσει κανένα προοδευτικό ευρωπαϊκό ιδεώδες, αλλά επιμένει να σέρνεται μικρή, ανύπαρκτη κι οπισθοδρομική θέλοντας να κρατήσει την πολιτισμική κληρονομιά της.
Όλα αυτά τα όμορφα μαθαίνουν σήμερα τα παιδιά σας, αυτή είναι η παιδεία που τους προσφέρεται . Αυτά τους διδάσκουν για την Ελλάδα, παρουσιάζοντάς την ως δυνάστη και θύτη. Έτσι μαθαίνουν να την σιχαίνονται ή να είναι αδιάφορα προς αυτήν, χάριν των φριχτών κι αηδιαστικών ψεμάτων, με τα οποία δηλητηριάζουν τις ψυχούλες τους.
Οι μόνοι που μπορούν να σταματήσουν τη νεοταξίτικη λαίλαπα είναι οι ίδιοι οι γονείς. Η Πατρίδα σας χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ. Σας καλεί να κλείσετε τα αυτιά των παιδιών σας στην ανθελληνική προπαγάνδα του Υπουργείου Παιδείας και να τους διδάξετε εσείς την αλήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου