Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Όχι στους Σιωνιστές και στα συμφέροντά τους



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όχι στους Σιωνιστές και στα συμφέροντά τους

Στις 10 & 11 Ιανουαρίου (Τρίτη και Τετάρτη) ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ θα βρεθεί στην Αθήνα, για να συνομιλήσει με εκπροσώπους της Ελληνικής κυβέρνησης στα πλαίσια της νεόκοπης Ελληνοϊσραηλινής φιλίας. Μιας φιλίας, της οποίας τα αγαθά ακόμα δεν τα έχουμε δει, εκτός αν οι επιθέσεις κατά της χώρας μας από τις διάφορες Goldman Sachs και λοιπούς κερδοσκόπους θεωρούνται ευεργετήματα.

Αντίθετα, η μονομερής αυτή φιλία κινδυνεύει να βάλει τη χώρα μας και το λαό μας σε μεγάλους μπελάδες.
Το Ισραήλ και οι υπόδουλες στα λόμπυ του, ΗΠΑ και Ε.Ε., ετοιμάζονται να εφαρμόσουν πετρελαϊκό εμπάργκο εναντίον του Ιράν, της μοναδικής χώρας που προμηθεύει με πίστωση πετρέλαιο την Ελλάδα, σε αντίθεση με τις άλλες πολυεθνικές που μας ζητούν πληρωμή σε ρευστό.

Την ώρα που χιλιάδες Ελληνικά νοικοκυριά αδυνατούν να πληρώσουν τα έξοδα θέρμανσης, ένας αποκλεισμός από το πετρέλαιο του Ιράν θα κατέστρεφε τη χώρα μας. Καθώς είτε θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε σε ακριβότερες τιμές και μετρητά το πετρέλαιο των Σιωνιστών είτε θα δημιουργηθεί μία έλλειψη καυσίμων στην εγχώρια αγορά.

Δεν μας έφταναν τα μέτρα του μνημονίου, τα οποία μας επέβαλαν οι ίδιοι θιασώτες της επικίνδυνης φιλίας με το Ισραήλ, αλλά μας καλούν να πληρώσουμε και τα σπασμένα των συμφερόντων του Ισραηλινού κράτους.
  
Γι αυτό λοιπόν η χώρα μας πρέπει να μείνει μακριά από τα συμφέροντα των πολυεθνικών και τα πολεμικά παιχνίδια του Ισραήλ και των συμμάχων του.

Αυστηρή Εθνική ουδετερότητα – Εθνική Ανεξαρτησία.

Γραφείο Τύπου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου