Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Η ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΤΕΛΜΑ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.


Ο κόσμος της οικονομίας, της εργασίας, της δημιουργίας εισπράττει την εγκληματική συμπεριφορά πολιτικών και ξένων κέντρων που απ' ότι φαίνεται επιθυμούν το τέλος της χώρας.

Απόσυρση καταθέσεων, πτώση τζίρου, πιστωτικά αδιέξοδα, γραφειοκρατία, απορύθμιση ελληνικού δημοσίου, ακάλυπτες επιταγές και συναλλαγματικές, απολύσεις, συνθέτουν ένα τοπίο θανάτου.


Είναι εκείνη η περίπτωση που η πολιτική στραγγαλίζει τους πολίτες. Σε αυτό το προχωρημένο στάδιο πτώσης η ανάγκη ανασυγκρότησης είναι ζωτική.

Επιβάλλονται πρωτοβουλίες από τη βάση της κοινωνίας και της αγοράς.

-Πρώτη και κύρια είναι η ανάγκη μιας συντονισμένης προς τα πατριωτικά συμφέροντα καταναλωτικής συμπεριφοράς.
Αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα και ελληνικές υπηρεσίες.
Προωθούμε την άποψη αυτή και αμβλύνουμε τις στρεβλώσεις τιμών από μέρους συμπατριωτών μας όπου και όσο μπορούμε.

-Ενισχύουμε σε μια αλυσίδα αλληλεγγύης τους 'Έλληνες και τις Ελληνίδες επαγγελματίες προτιμώντας τους από τα πολυεθνικά συγκροτήματα.

-Συμμετέχουμε ένθερμα σε κάθε φορέα όπως καταναλωτικό συνεταιρισμό, λέσχες προώθησης ελληνικών προϊόντων, πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν φορείς της αγοράς.

- Αποδοκιμάζουμε κάθε ενέργεια που υπονομεύει την ελληνική οικονομία, όπως τα ταξίδια για ψώνια σε γειτονικές χώρες, οι επιλογές παραεμπορίου, κά.

-Συμπαραστεκόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από τα μέτρα και τις συνθήκες του οικονομικού συστήματος.

-Επισημαίνουμε και ενεργά αντιδρούμε με κάθε νόμιμο τρόπο στην παρουσία παράνομης εργασίας και κάθε παραοικονομικής δραστηριότητας.

Εθνικό Μέτωπο Επαγγελματιών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου