Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

«Στην πατρίδα μας, Μπορούμε!»




Η ελληνική νεολαία πρέπει να μείνει. 
Να αναπτύξουμε οργάνωση, 
αντιστάσεις, μηχανισμούς.
Το φαινόμενο της μετανάστευσης που πλήττει καταιγιστικά την πατρίδα μας, πρέπει να αντιμετωπιστεί σε χρόνο άμεσο, παρόντα.
Η λύση δεν πρέπει να επίκειται πρέπει να εξευρεθεί άμεσα και πρακτικά.
Στα πλαίσια αυτά, με δεδομένες τις δυσκολίες κα την ανεπάρκεια των μηχανισμών και της πολιτικής εξουσίας καθώς και την πρόθεση των παγκόσμιων κέντρων να μετακινήσουν τους πληθυσμούς προκειμένου να διαλύσουν τα εθνικά κράτη, οφείλουμε να ενεργήσουμε με κάθε τρόπο για να αποτρέψουμε την νέα καταστροφή.


Η μετανάστευση σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα αποδυναμώνει την πατρίδα μας. Κανείς δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος. Η πολιτική αντίδραση και η πρόταση για μια νέα Ελλάδα, είναι διαρκής προσπάθεια του κινήματος μας, σήμερα, όμως, είναι σημαντικό να αναπτύξουμε πρωτοβουλίες δράσης και ανάπτυξης. 
Η φιλανθρωπία είναι χρήσιμη και αναγκαία, η αλληλεγγύη είναι κομμάτι των ιδεών μας, όμως αυτό που κυρίως οφείλουμε είναι να δράσουμε ώστε ο καθένας να βρει λύσεις για την ζωή του, στα πλαίσια μιας εθνικής κοινωνίας.

Η Νεολαία του Εθνικού Μετώπου οργανώνει, σειρά συναντήσεων –ημερίδων με θέμα: 
«Στην πατρίδα μας, Μπορούμε!» Στις συναντήσεις θα δίνονται πληροφορίες για όλες τις δυνατότητες ανάπτυξης των εργασιακών δυνατοτήτων.
Θα επιχειρηθούν δικτυώσεις, συνεργασίες, γνωριμίες, επίλυση δυσκολιών, προώθηση βιογραφικών, επιλογή και ανάπτυξη ανθρωπίνων πόρων, επιχειρηματικές πρωτοβουλίες για όλους τους τομείς και τους κλάδους παραγωγής

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. 
Θα ακολουθήσουν και άλλες στο λεκανοπέδιο και στη περιφέρεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου