Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ



Ολομέλεια Κεντρικής Διοικήσεως πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στα κεντρικά γραφεία του κινήματος. 
Κατά την σύσκεψη εξετάστηκαν ζητήματα σχετικά με την πορεία και την ανάπτυξη του Εθνικού Μετώπου καθώς και οι δυνατότητες καλής λειτουργίας προκειμένου να ανταποκριθεί ο φορέας στην αποστολή του.


Ο επικεφαλής του κινήματος  Εμ Κώνστας τόνισε την ανάγκη να αποκτήσουμε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση και αναφέρθηκε στο οργανόγραμμα της Κεντρικής Διοικήσεως. Παρουσίασε το αντικείμενο της κάθε Διευθύνσεως και του κάθε  γραφείου και συνέστησε σκληρή προσπάθεια και σύσφιξη σχέσεων ανάμεσα στις πολλές προελεύσεις και ηλικίες των στελεχών του κινήματος που έχουν ένα μεγάλο κοινό σκοπό.

Ο συναγωνιστής Γιώργος Βεργιάννης, μέλος του Πολιτικού Γραφείου και Διευθυντής Οργανώσεως ανέλυσε τους άμεσους οργανωτικούς στόχους, ζήτησε την συνεισφορά όλων και επισήμανε τη νέα οργανωτική διάσταση που αποκτά το κίνημα.

Ο συναγωνιστής Σπύρος Παπαδόπουλος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου και επικεφαλής του λεκανοπεδίου, αφού αναφέρθηκε στον διαρκή αγώνα των εθνικιστών και τόνισε ότι χρειάζεται να δώσουν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους καθώς και ότι οι εθνικιστές δεν έχουν ούτε επιδοτήσεις, ούτε δωρεές , πρέπει να αγωνιστούν με πίστη και θα νικήσουν. Επίσης, παρατήρησε πως σύντομα θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να αναδείξουν τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο, αρκεί να είμαστε έτοιμοι.

Ο συναγωγνιστής Γιώργος Παρασκευόπουλος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου και Διευθυντής Πολιτικού Σχεδιασμού και Ιδεολογίας, αναφέρθηκε στην ανάγκη να μην ξεχνάμε ούτε λεπτό το σκοπό μας που μας ένωσε στο κίνημα, να αφήσουμε μακριά την ματαιοδοξία και να θέσουμε ως κυρίαρχο στοιχείο του αγώνας μας το ήθος.

Κατά τη συζήτηση έγιναν προτάσεις και αναπτύχθηκε η μεθόδευση των επομένων κινήσεων του Εθνικού Μετώπου σε επίπεδο οργανωτικής ανάπτυξης. Επίσης έγινε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων. Το Εθνικό Μέτωπο έχοντας πλέον στελεχώσει τις Διευθύνσεις του επιδιώκει την καλύτερη δυνατή παρουσία του πάντα ανοικτό στην αξιοποίηση κάθε Έλληνα που αγωνιά για το μέλλον του τόπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου