Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απ ότι φαίνεται, χρειάζεται επαναπροσδιορισμός πολλών εννοιών μεταξύ εκείνων που χρησιμοποιούμε καθημερινά, ακόμα και του αυτονόητου, διότι οι διαχωριστικές γραμμές είναι ιδιαίτερα λεπτές και δυσδιάκριτες για πολλούς συστημικούς πρεσβύωπες.
  
Με βόμβες, κουμπούρια και καλάσνικωφ,  ουδείς δύναται να επιχειρεί  την επιβολή της άποψής του. Ιδίως εκείνοι της Μαρξιστογενούς αριστεράς που και κατά το παρελθόν ακολούθησαν αυτά τα μονοπάτια και τιμωρήθηκαν σκληρά από τον λαό.

Το Εθνικό Μέτωπο καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο το καθεστώς της τρομοκρατικής ασυδοσίας που κυοφορήθηκε επί 39 χρόνια στην κοιλιά της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό το μόρφωμα που μαστίζει την πατρίδα.

Αγωνιζόμαστε για μια ευνομούμενη πολιτεία κι ένα κράτος δικαίου,  όπου οι τρομοκρατικές πρακτικές των διαφόρων διεθνιστικών συμμοριών θα λάβουν οριστικά τέλος. Ένα Εθνικό Κράτος.  

Από το Γραφείο Τύπου  


2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΒΓΗΚΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Κίνημα, εκδίδει Δελτία Τύπου για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Ελληνικό λαό, καθώς και για πολιτικές πρακτικές οι οποίες για "γνωστούς" λόγους αποσιωπούνται ή και προστατεύονται από το σύστημα των εντολοδόχων και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Το Εθνικό Μέτωπο τοποθετείται με ευθύτητα και αξιοπιστία, τιμώντας τα όσα εξ αρχής έχει διακηρύξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή